Såld

Magister Nilssons väg 8E, Adolfsberg

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
115 / 5 / 353 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
Parhus
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1992

Friköpt parhus i barnvänliga Adolfsberg!

Välkommen till detta parhus på Magister Nilsson väg 8E – en perfekt blandning av komfort och familjevänlig planering. Denna rymliga bostad, om 115 kvm, erbjuder en perfekt planlösning med alla bekvämligheter du kan önska dig.

När du kliver in i detta hem, kommer du genast att märka den omsorgsfulla utformningen och den genomtänkta användningen av varje kvadratmeter. Golvvärme i hela huset skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Den friköpta hörntomten ger extra utrymme och integritet, och den insynsskyddade trädgårdstomten är vacker och uppvuxen, perfekt för avkoppling och lek.

För bilen finns garage och en uppfart med plats för totalt fem bilar, och det bästa är att detta område är helt bilfritt, vilket gör det säkert för dina barn att leka och utforska. Bostaden har också gott om förrådsutrymmen för att hålla allt organiserat och på plats. Uteplatsen och altanen erbjuder utrymme för grillning och sociala stunder med vänner och familj.

Området är familjevänligt med närhet till en lekplats och grönområde, perfekt för aktiva barn och naturälskare. För en smidig pendling finns en stadsbusshållplats bara 400 meter bort. För föräldrar med barn erbjuder området utmärkta skolor och förskolor, inklusive Adolfsbergsskolan och Adolfsbergsskolans förskola. Dessutom finns Ica Parken endast 2 km bort, så att du har allt du behöver inom räckhåll.

Denna bostad är en perfekt kombination av bekvämlighet, och komfort för hela familjen. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av det i många år framöver.

Tveka inte att kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare
  • Planritning 2
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.