Såld

Mandelstensvägen 51, Lundby

Slutpris
840 000 kr
Boarea
78.5 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 469 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Prisvärd trea med möjlighet att sätta din egna prägel!

Här finns en prisvärd men äldre trea med bra läge och möjlighet till att sätta sin egen prägel, då visst renoveringsbehov förekommer. Köket och vardagsrummet utgör stommen i bostaden med dess stora och praktiska ytor.

Vid ankomsten möts ni av en bostad med renoveringsmöjligheter och möjligheter till att skapa ditt egna hem. Ett kök med stora ytor och trevliga stunder. Det stora sovrummet har förvaringsutrymme och en angränsande klädkammare, perfekt som kontor. Badrummet är i behov av renovering men har redan tillgång till en mindre tvättmaskin.

HSB brf Lunden är en väletablerad och stabil förening som erbjuder er möjligheten till att skapa ert drömboende. Föreningen har faciliteter såsom motionsrum, bastu med avkopplingsområde, boulebana och gästrum.

Som invånare i Lundby bor ni i ett lugnt område som passar bra för familjer och har närhet till natur, aktiviteter och shopping. Bara några hundra meter från bostaden finns Ökna naturreservat med vandringsstigar och möjlighet till bär- och svampplockning. Området har även två förskolor och en skola för årskurs 1-6. En kort bilresa bort finns det expansiva området Boglundsängen med restauranger, möbelbutiker, livsmedelsbutiker, systembolaget, padelhall, bilförsäljning, Biltema, bensinstationer och mycket annat.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.