Såld

Mellringevägen 22, Mellringe

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
80 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 653 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1965

Radhuslivets kronjuvel med minimalt underhåll och garageplats

Välkommen till friheten i Mellringe! Här får du chansen att leva bekvämt i ett praktiskt radhus i bostadsrättsform, där du kan fokusera på dig själv och din familj istället för att ägna helgerna åt yttre underhåll. Detta radhus erbjuder 3 rum och kök, vilket passar perfekt för alla stadier i livet, oavsett om du är ung, en liten familj eller på ålderns höst. Parkering i garage-länga precis utanför ingår.

Bostaden har genomgående renoverats under åren och ytor är väl omhändertagna. En ny altan från 2018 har skapats på den trevliga baksidan med nordvästligt läge och skön kvällssol. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Morgonkaffet kan avnjutas i den mysiga farstun eller utanför på framsidan. I samband med altanbygget har väggarna målats om och vitvarorna har bytts ut. Bostaden har genomgående parkettgolv som ger en enhetlig och stilren atmosfär.

Mellringevägen är det perfekta läget för dig som vill ha närhet till barnomsorg och skola för F-9. Dessutom finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter i området, såsom fotbollsplaner, idrottsplats, sporthall och badhus. För de allra minsta finns lekplatser att utforska. För din egen träning finns även Öknaspårets motionsspår i närheten. Mellringe är en populär stadsdel i västra Örebro.

Utforska annonsernas olika flikar för att läsa mer om bostaden och området. Om du är intresserad av denna bostad, kontakta ansvarig mäklare, Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Han kommer att kunna ge dig mer information och svara på dina frågor. Välkommen till ditt nya hem i Örebro!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.