Såld

Mosåsvägen 50, Adolfsberg

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
79 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 134 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1967
  • Välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning.

3:a i populär förening

Varmt välkommen till denna renoverade lägenhet där du bara kan flytta rakt in. Vitt stilrent kök med svart stenskiva, helkaklat badrum, separat WC, rymligt och ljust vardagsrum samt två sovrum i bra storlek är vad du möts av när du kliver in på Mosåsvägen 50. Till detta finns även en mysig balkong där frukosten kan avnjutas i morgonsolen.

Brf. Solfjädern är en mycket välskött, stabil och omtyckt förening, som är lågt belånad (endast ca 1 100 kr/kvm). Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering av hushållsel, vilket betyder att föreningen står för den fasta elavgiften och att medlemmarna endast betalar för sin egna förbrukning. Föreningen har stora fina ytor och gott om parkeringsmöjligheter, allt ifrån varm- och kallgarage, parkeringsplats med el, husvagnsparkering och fria besöksparkeringar. Det finns totalt 249 bilplatser till föreningens 204 lägenheter.

I föreningen finns flera gemensamma och uppskattade utrymmen, så som cykelförråd, samlings- och festlokal, bibliotek och flera tvättstugor. Mellan varje hus finns fina grönområden med flera lekplatser. Det är gångavstånd till en välsorterad mataffär (ICA Parkhallen), pizzeria, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Det är endast 4 km till Marieberg köpcentrum där du b.la finner Marieberg Galleria, IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus, Systembolaget mm. Till centrum är det 4 km dit du har bra bussförbindelser och cykelvägar om du inte vill ta bilen.

Visa hela beskrivningenBilder

Patrik Boström

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.