Såld

Norevägen 6A, Lindesberg

Slutpris
400 000 kr
Boarea
59 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 876 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1957

Praktiskt tvåa i en stabil förening!

Denna lägenhet i Lindesberg erbjuder en trivsam och praktisk boplats. Den har ett rymligt och ljusfyllt vardagsrum där det är möjligt att placera en stor soffgrupp. Grundutbud av tv-kanaler och internet via fiberoptik ingår i avgfiten. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen som vetter mot syd-öst och har en fin vy över innergården och lekplatsen, och klädkammaren som förvaringsutrymme i hallen maximerar användbarheten av bostadens yta. För de som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter finns även två förråd i källaren som hör till bostadsrätten.

Lägenheten omfattar två rum och kök samt ett badrum med kaklade väggar, duschhörna och tvättmaskin, vilket ingår i köpet. Köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, kyl/frys, och en diskmaskin. Köket är med laminatgolv, släta vita luckor som är lätta att hålla rena samt kaklade stänkskydd.

Lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och internet via fiber, vilket bidrar till en bekymmersfri vardag. För de som söker gemenskap och rekreation erbjuder området en gemensam trädgård med uteplats samt en lekplats. Dessutom finns tillgänglighet till gemensamma faciliteter som tvättstuga, festlokal och övernattningsrum för långväga nattgäster.

Lägenheten har även en fördelaktig placering med närhet till både ICA, samt till Lindesbergs centrum. Detta gör lägenheten lämplig för både, par och singlar som värdesätter en praktisk och välplanerad boendemiljö. Området ger en känsla av samhörighet och gemenskap, och lägenheten är en plats där man kan trivas och känna sig hemma.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.