Såld

Norrbacka 624,

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea / Biarea / Mark
140 m² / 7 m² / 2,8522 ha
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
Gård
Byggår
1909

Hästgård med verkstad. Egen elproduktion. Fungerande eldstäder.

Denna imponerande hästgård med verkstadsbyggnad erbjuder den perfekta mixen för den häst- och motorintresserade familjen som också uppskattar ett modernt boende. Gården, belägen i en lantlig idyll nära Örebro, är utrustad med totalt åtta hästboxar – sju för storhästar och en för ponny – och erbjuder utmärkta faciliteter för hästhållning. För att komplettera gården finns som sagt en stor verkstad men också vinter- och sommarhage för hästarna. Det finns också gott om plats för bilar och andra fordon med en liten carport, en rymlig gårdsplan och ett flertal förrådsutrymmen, inklusive en vedbod och en "snickarbod" samt ett sommarrum i separat byggnad (el indraget).

Interiören i bostaden kombinerar rustik charm med modern teknik och bekvämlighet. Köket, som renoverades 2005, är fullt utrustat inklusive en nyligen installerad spis från 2022 och diskmaskin. I vardagsrummet står en fungerande Bergslagskamin som ger en hemtrevlig värme under kyligare dagar, och köket kompletteras av en traditionell vedspis. Bostaden innehåller tre sovrum och två vardagsrum. Badrummet, tillbyggt 2004, är modernt med våtrumsmatta på väggar och golv, tvättmaskin, torktumlare, duschkabin och skön golvvärme. En möblerbar hall på övervåningen adderar ytterligare till bostadens charm.

Området kring gården är lugnt och naturskönt med fantastiska möjligheter till utomhusaktiviteter såsom ridning, motionsspår och svampplockning i den närbelägna skogen. Trots sin lantliga charm är gården belägen endast en kort bilresa från Örebro. Det finns en liten matbutik i närheten, samt en förskola och skola för årskurserna F-6, inklusive fritidshem, vilket gör det till ett idealt läge för familjer. De trevliga grannarna och det aktiva föreningslivet i området bidrar till en stark gemenskapskänsla. Med bussförbindelser bara 1,2 kilometer från gården är det enkelt att navigera sig lokalt.

Intresserad? Kontakta Maja Nyman på Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.