Såld

Norrvägen 15,

Slutpris
780 000 kr
Tomtarea
1 693 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Skräddarsy ditt drömboende - Tomt i familjära Garphyttan!

Välkommen till denna tomt, perfekt belägen i det familjevänliga villaområdet i Garphyttan, endast 15 minuter från Örebro citykärna. Här möter du en tomt som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem i ett familjevänligt område.

Tomtens yta sträcker sig över 1 693 kvm, vilket ger dig obegränsade möjligheter att skapa det perfekta huset för dig och din familj. För din bekvämlighet är fiber, el samt kommunalt vatten och avlopp framdraget till tomten vilket gör framtida byggnation enkel och smidig.

För de som älskar sport och aktiviteter finns en närhet till en idrottsanläggning, perfekt för den aktiva familjen. Naturen är aldrig långt borta med Ånnaboda inom räckhåll, vilket erbjuder möjligheter till friluftsliv och rekreation. Matinköp och hämt-mat är inga problem här, med både Coop och pizzeria inom området. För de yngsta i familjen kommer ett nytt dagis att byggas inom kort, vilket gör detta till det ideala området för familjer med små barn. För övrigt finns även skola som för upp till årskurs 6.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett skräddarsytt hem i en trivsam och familjär miljö i Garphyttan. Med en stor tomt och närhet till både naturen och stadens bekvämligheter är detta verkligen en plats där du och din familj kan komma att trivas. Tveka inte att kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för mer information!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • DJI 0107p
  • DJI 0122p
  • DJI 0125p
  • DJI 0130p
  • DJI 0133p
  • DJI 0094p
  • Fastighetskarta
  • DJI 0151p

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.