Såld

Olofsgatan 9, Ormesta

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
74 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
4 553 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019

Perfekt boende nära natur och stadens bekvämligheter!

Välkommen till Ormesta och Olofsgatan 9 - en perfekt plats för dig som vill ha en avkopplande boendemiljö nära både naturen och stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till service och goda kommunikationer. Denna härliga bostad erbjuder en rymlig hall med praktiskt klinkers och golv av snygg parkett som sträcker sig genom hela lägenheten. Du hittar även gott om garderober för förvaring. De två sovrummen erbjuder lyxiga detaljer såsom golv till tak-garderober och gardinskenor i taket. Det större rummet med gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng. Köket är stilfullt inrett med moderna apparater och öppnar upp mot en trevlig matplats och vardagsrum med en ljus atmosfär med stor balkong utanför. Det ljusa badrummet är välplanerat med stilrena detaljer och bekvämligheter. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet, stil och komfort.

Ormesta har fantastiska cykelvägar som leder både till stadens centrum och till naturområden som Rynningeviken och Oset, känt för sin rika flora och fauna. Här kan du njuta av grillplatser, raststugor, cykel- och promenadvägar. Naturens hus, som ligger vid reservatets huvudentré, erbjuder en mängd aktiviteter för både barn och vuxna. I Ormesta finns gott om möjligheter till motion och rekreation. Här finns elljusspår, mountainbike-leder, skidspår och olika vandringsleder som passar alla nivåer.

För föräldrar med små barn finns det också närliggande förskolor som Snökristallens barnakademi och Tybblelunds förskola. Förskoleklass upp till årskurs 6 erbjuds på Tybblelundsskolan.

Kan det vara intressant? Kontakta ansvarig bomäklare Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri. Din mäklare i Örebro.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.