Såld

Ön 121, Pålsboda

Slutpris
300 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
43.5 / 45 / 1 200 m²
Typ
Fritidshus
Upplåtelseform
Arrende
Byggår
1979

Charmigt fritidshus vid sjön med braskamin och garage!

Välkommen till Ön 121, en plats där vardagens stress förvandlas till en avkopplande och fridfull tillvaro. Detta charmiga arrendefritidshus är en sällsynt pärla som lockar med sin harmoniska atmosfär och närhet till naturen.

Med sina 43 kvm är detta fritidshus en perfekt oas för avkoppling och återhämtning. Interiören är nyrenoverad och nymålad invändigt, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla från det ögonblick du kliver över tröskeln.

Vintertid är det extra värmande att kunna tända upp braskaminen och samlas kring dess dansande lågor. För att säkerställa en bekväm inomhustemperatur året runt har fritidshuset både direktverkande el och en luftvärmepump installerad. Det är också vinterbonat och välisolerat, vilket gör det till en mysig tillflyktsort även under de kallaste månaderna.

l

Det finns inget bättre sätt att starta dagen än att ta en uppfriskande dusch. I detta fritidshus finns en dusch och indraget vatten, vilket ger en extra bekvämlighet och komfort under din vistelse. För dem som vill uppleva en genuin kontakt med naturen finns också en traditionell mulltoalett tillgänglig.

Med ett garage på fastigheten erbjuder detta fritidshus praktisk förvaring för dina ägodelar och en säker plats att parkera ditt fordon. Du behöver inte oroa dig för att hålla utrustning eller verktyg skyddade från väder och vind.

Närheten till sjön är något som gör detta fritidshus ännu mer attraktivt. Med endast 350 meters gångavstånd kan du snabbt och enkelt njuta av den friska luften och det klara vattnet. Här kan du spendera dagarna med att bada, fiska eller koppla av på stranden.

För dem som drömmer om att utöka sina utomhusutrymmen erbjuds även en tomt på ca 1200 kvm runt omkring. Denna extra yta ger dig utrymme att skapa en grönskande trädgård, odla egna grönsaker eller skapa en privat oas för avkoppling och lek.

En annan fördel med detta fritidshus är den låga årliga arrendeavgiften på endast 2500 kr, vilket gör det mycket prisvärt att äga och njuta av detta vackra boende.

Slutligen, låt oss påminna om att det är fritidshuset genuina charm och naturnära känsla som gör det till en unik och tilltalande plats att kalla sitt andra hem.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • DJI 0658p
  • DJI 0655p
  • DJI 0662p
  • DJI 0674p
  • Ön 121 fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.