Såld

Oskarstorget 16D, Oskarstorget

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
64 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 633 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Tryggt boende i en stabil förening med fina faciliteter!

Välkommen till denna praktiska lägenhet med ett perfekt läge intill Oskarstorget. Här erbjuds grönska och lugn, samtidigt som torget har en egen ICA-butik, café och bageri för att avnjuta färska frukostbröd på den inglasade balkongen på lediga söndagar. Balkongen ligger i lä, med ett skönt söder-läge som vetter mot den stora innergården där gemensam grillplats finns att använda fritt.

Lägenheten är i ett fint skick men med möjlighet till anpassade renovering utefter dina behov. Denna lägenhet, med halvöppen planlösning, bjuder på kök, badrum, sovrum med inglasad balkong, och vardagsrum med fransk balkong. Men det är inte allt, föreningen erbjuder även en samlingslokal samt gästlägenhet för övernattningar, bastu(!) och hobbyrum som ingår i månadsavgiften. Dessutom ingår en bra internetanslutning och grundpaket för tv-kanaler med mera.

Läget är perfekt, med närhet till gym, sportarena, stadsbussar och restaurangliv. Du kan promenera till city-kärnan och för högkvalitativt park-häng finns Stadsparken bara 350 meter bort. Om du har bil finns det möjlighet att hyra parkeringsplats i garage via föreningen. Det finns även plats för elbil. Annars kan du enkelt lösa en boendeparkering för hela området för ca 450 kr/mån. Det är också lätt för gäster att hitta en parkeringsplats på gatan.

Välkommen till en rymlig bostad att trivas i, i en trygg förening med bra ekonomi med obefintliga planer på att höja avgifter. Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer information och för att boka en visning.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.