Såld

Oskarsvägen 5C, Oskarstorget

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
69 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 450 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1923

Välkommen till en förening med anor från förra sekelskiftet. Här har du möjlighet att köpa in dig i en välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåning. Denna lägenhet på Öster vid Oskarstorget erbjuder ett centralt läge mitt i stan utan att tumma på lugnet och rofylldheten. Interiören är omsorgsfullt utformad med nedtonade färger och romantiska detaljer som passar perfekt ihop med modern inredning. Allt är nyrenoverat och fräscht, vilket ger en känsla av både lyx och komfort.

När du kliver in i lägenheten möts du av detaljer som en dekorativ öppen spis och generösa förvaringsutrymmen. I vardagsrummet finns en modern vedkamin som bidrar till en mysig atmosfär. Köket är utrustat med lyxiga apparater och har en matplats, medan sovrummet har en imponerande garderobsvägg för alla dina kläder. Badrummet har en separat dusch och en egen tvättmaskin. Dessutom har du tillgång till ett stort förråd på vinden.

Föreningen erbjuder även ett gästrum för övernattande gäster och en gemensam uteplats med grill på innergården. Cykelförråd finns tillgängligt, och du kan ordna med boendeparkering via kommunen om du behöver parkera bilen.

Planritningar är beställda och kommer inom kort!

Så, om du vill bo mitt i stan med ett lugnt läge och en lägenhet som erbjuder både komfort och lyx, så är detta det perfekta valet för dig. Välkommen att boka visning!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.