Såld

Peppargatan 17, Sörbyängen

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
59 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 748 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Stor balkong

Välkommen till Peppargatan 17! Här är den allsidiga lägenheten som gör sig gott oavsett generation & situation. Det här är en otroligt yt-effektiv tre-rummare på 59 kvadratmeter. Låt oss presentera: För dig student som värdesätter närhet till Universitet. För dig mor- och farförälder med aktiva barnbarn. För det unga paret som snart plötsligt behöver ett ytterligare rum. Eller för dig med behov allt däremellan. Denna ljusa & nästan helt nya bostadsrätts-trea med rejäl balkong vill välkomna dig hem till ett funktionellt, socialt och praktiskt kök. Här lagar du mat samtidigt som du kan umgås med familjen och vännerna i soffan tack vare den öppna planlösningen mot matplats & vardagsrum. Här hemma sköter du även praktiskt dina hemma-sysslor med egen tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Den vikta tvätten får du in i någon av lägenhetens många garderober & blir det för trångt mellan säsongerna i entréhallen så finns ett stort förråd som tillhör lägenheten. Standard idag men värt att nämna: bostaden är ansluten till Telia bredband som ingår i månadsavgiften.

I Sörbyängen har du det mesta du behöver för ett bilfritt liv med bl.a. prioriterade cykelstråk som snabbt tar en till universitetsområdet eller centrum eller en av de 2 busslinjerna som med gångavstånd passerar förbi. Också med gångavstånd har du två av Örebros största matbutiker samt ett bra utbud av restauranger såsom bra sushi, uppskattade hamburgare och klassiska pizzerior! Har ni barn eller på besökt så ligger parkområde med massvis av lekmöjligheter och lekplatser bara någon gata bort. Dessutom finns all typ av barnomsorg och skolor i närområdet. I närheten finns också härliga friluftsområden för motion och löpning, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym och bad m.m. Säljaren själv, just en universitetsstudent som flyttar tillbaka till hemorten, rekommenderar bland annat Sörbybacken och STC-gym 2 minuter från dörren.

Har du bil och letar parkering så finns det parkering att hyra i föreningen - men i regel separat kö.

Är du intresserad av den här inflyttningsklara lägenhet, kontakta Michael Kaya på Wallenstedt! +46 73 997 37 17 eller michael.kaya@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.