Såld

Pionjärgatan 16, Rynningeåsen

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
86 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
6 219 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2017

Unikt tillfälle: Ljus och modern bostad med stor uteplats i lugnt område

Välkommen till Pionjärgatan 16 - en riktigt härlig trerummare med en fantastiskt stor uteplats i söderläge. Denna lägenhet är större än en vanlig trea och erbjuder två stora sovrum samt gott om utrymme för kök och matplats med fönster från två håll. Badrummet har egen tvättmaskin och torktumlare och allt är nyproducerat med högsta komfort. Betonghuset gör att ljudnivån är låg och den vattenburna golvvärmen i hela lägenheten gör att du kan njuta av extra komfort året runt och möblera utan att bli störd av element. Garderoberna har skjutdörrar för en extra känsla av lyx.

Föreningen har tillgång till ett ovanligt stort antal parkeringsplatser, med fler än en per lägenhet i snitt. Säljaren har idag garageplats för båda bilarna vilket gör det enkelt att ta hissen ner till bilen som är varm och redo att köras iväg med direkt oavsett väderlek. I garaget finns både cykelverkstad och ett flertal elbilsplatser att hyra för den miljömedvetne. Solpaneler på det vackra plåttaket ger bättre föreningsekonomi och för dig med många saker finns extra förråd att hyra vid behov.

Att bo nära naturen vid Rynningeviken är en verklig MAGISK upplevelse. Du har också närhet till Venan, Oset och Naturens hus där du kan promenera, rekreera och följa naturens årstidskiftningar. Området är lugnt och har god service, lekparker, samt bra skolor (som Norrbyskolan) och förskolor (som Rynningeåsens förskola). Du kan känna dig trygg här med goda grannar och Örebros mest attraktiva villaområde precis bredvid. Med linje 8, Björkhaga/Bettorp, bara 150 meter från lägenheten är det enkelt att ta sig till och från stadskärnan.

Missa inte chansen att uppleva en unik livsstil i denna fantastiska lägenhet. Kontakta oss idag för att boka din visning!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.