Såld

Pionjärgatan 24, Rynningeåsen

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
42 m²
Rum
1.5 R.O.K.
Månadsavgift
2 369 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Modernt boende med ett perfekt läge intill city och föreningsgemensam pool!

Välkommen till Pionjärgatan 24 och det attraktiva Brf Rynningeåsen, där du finner denna optimalt planerade och charmfulla bostad på 42 kvadratmeter. Föreningen erbjuder ett exklusivt poolområde som agerar en fridfull oas mitt i den vackert anlagda innergården, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Bostadsrättsföreningen präglas av ett välskött och trivsamt boendeklimat där gemenskap står i fokus. Här finns också praktiska faciliteter som förråd intill trapphuset för enkel åtkomst, samt ett cykelrum. Parkering för bilar finns tillgängliga genom hyra.

Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen atmosfär, där varje kvadratmeter utnyttjats på bästa möjliga vis för att skapa en känsla av rymd och hemtrevnad. Den inbjudande hallen med praktiskt klinkergolv leder dig vidare till ett kök som kombinerar funktion och stil med sina vita luckor och mörka laminatbänkskivor. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för såväl hemmahänget som middagsbjudningar, med den franska balkongen som erbjuder en härlig utsikt över poolen och innergården. Sovrummet och badrummet matchar resten av bostaden i både stil och funktionalitet, med gott om förvaring och moderna bekvämligheter som en kombinerad tvätt- och torktumlare som underlättar i det dagliga livet.

Området kring Pionjärgatan 24 är lika inbjudande som bostaden själv, med närhet till både natur och stadens puls. En kort promenad bort finner du den natursköna Rynningeviken, perfekt för morgonjoggen eller en lugn stund i det gröna. Livsmedelsbutiker som Lidl, Coop och Ica ligger inom bekvämt avstånd, och för den som önskar en matupplevelse rekommenderas Naturens Hus samt det närliggande Pizzeria Kruthuset. För motionären finns flertalet spår och utegym i det närliggande Oset, och stadens busslinjer 7, 8, och 9 gör det enkelt att nå såväl Örebros centrum som universitet och andra viktiga destinationer. Detta är en bostad som erbjuder det bästa av två världar: en lugn tillflyktsort med närhet till stadens utbud.

Varmt välkommen att kontakta Stefan på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för mer informaton!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.