Såld

Prostvägen 4, Almby

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
52,5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 611 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1954

Här ges du chansen att förvärva en fin två-rummare med låg avgift dessutom! Det är nära universitetet så det passar även för en student. Det trevliga köket inbjuder till glädjande matlagning både till vardags som fest, som par eller singel! Köket är fullrustat med allt du behöver för en lyckad kväll, & vardagsrummet är som gjort för ett skönt efter-häng med ytor för soffgrupp & kompletterande möblemang! När vädret tillåter så kanske balkongen får bjussa på för-drinken? Badrummet är kaklat med en skyddande plastmatta på golvet. Gemensam tvättstuga finns. Välkommen hem!

Almby bjuder på ett rikt cityliv nära till stadskärnan. Hemmavid har du inte några större svårigheter att hitta en parkering för bilen som du faktiskt även kan låta stå; genom området passerar såväl prioriterade cykelvägar & stadsbussar som tar dig till stadskärnan & univeristetet. Inte nog med närheten till stans fulla utbud så har du i det direkta närområdet motionsspår med utegym, sportanläggningar, gym & naturreservat för att sköta den egna träningen. Runt området finns även restauranger, samt stans största mataffärer.

Intresserad av att slå till eller har du några fler funderingar om bostaden? Hör av dig till Maja Nyman på Wallenstedt så hjälper hon dig!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.