Såld

Restalundsvägen 16D, Eklunda

Boarea
50 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 992 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2018

Förstklassig 2:a med stor balkong i önskvärt läge på Eyrafältet!

Vi presenterar stolt Restalundsvägen 16D, en bostadsrättslägenhet som bjuder på exklusivt boende i en av stadens mest eftertraktade adresser. Här finns en fantastisk kombination av modern och stilren inredning med en genomtänkt planlösning som skapar en harmonisk bostad med känsla av rymd och ljus.

Stabiliteten i denna välskötta förening återspeglas i den låga avgiften, vilket bidrar till en tryggt och bekymmersfritt boende. Lägenhetens öppna planlösning omfamnar en sofistikerad interiör där ljuset flödar genom rummen tack vare den stora hörnbalkongen. Där kan du njuta av kvällssolens varma strålar, samtidigt som du tar in utsikten över denna pulserande del av staden.

Köket är utrustat med moderna rostfria vitvaror och en elegant matplats, vilket skapar en inbjudande plats för både vardagsmatlagning och underhållning. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat med moderna bekvämligheter och en rymlig duschplats, allt i skön kontrast.

Beläget på Eyrafältet, erbjuder detta boende oöverträffbar tillgång till de bästa delarna av staden, inklusive Örebro Universitet och Örebro universitetssjukhus. Området präglas av goda kommunikationsmöjligheter och en rik palett av kulturella och sociala aktiviteter, från sportevenemang och gym till restauranger. Ta en lugnande promenad längs ån vackra Hjälmaren eller utforska charmiga butiker och hantverk i det historiska Wadköping. Med allt detta på bekvämt avstånd, blir livet i Restalundsvägen 16D både smidigt och inspirerande.

För att uppleva detta fantastiska boende själv, boka en visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare Stefan Azar. Välkommen till ditt nya drömboende på Restalundsvägen!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.