Såld

Restalundsvägen 2, Eklunda

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
52.5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 042 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2015

Central tvåa med balkong på 6:e våningen.

Välkommen till denna moderna och ljusa tvårumslägenhet i det eftertraktade området Eyra. Lägenheten ligger i närheten av stadens liv och rörelse, med närhet till sportevenemang och stadskärnan samt ett kort avstånd till universitetet. I huset finns det även caféer, restauranger och en frisör i entréplan. Föreningen erbjuder även möjlighet att låna övernattningsrum för gäster. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i garaget med lite kötid.

Interiört erbjuder lägenheten en ljus och luftig hall med öppen planlösning mot det stora fönstret i vardagsrummet. Inuti finner du ett rymligt vardagsrum, sovrum, badrum och ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en generös yta och en öppen planlösning där köket är i direkt anslutning till vardagsrummet med en skärmad avskärmning med kyl och skafferi. Badrummet är också väl tilltaget och inrett med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare för att underlätta vardagslivet. Balkongen har en härlig sydvästläge med fantastisk utsikt och rymlig nog för en lounge-del.

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV och bredband 100/100. Endast el betalas utöver avgiften.

För mer information om lägenheten, föreningen och området, vänligen läs vidare under annonsens flikar. Kontakta Stefan Azar på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att lämna din intresseanmälan. Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.