Såld

Restalundsvägen 2, Öster

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
48 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
2 864 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Modernt och ljust, med balkong och nära pulserande city. Låg avgift!

Välkommen till denna moderna och ljusa tvårumslägenhet i det eftertraktade området runt Eyra och Österplan på Öster. Här erbjuds en fantastisk bostad med närhet till stadens puls och allt den har att erbjuda. Belägen i närheten av sportevenemang, stadskärnan och universitetet är denna lägenhet det perfekta valet för den aktiva och engagerade individen. Vid ankomst till huset möts du av en livlig atmosfär med caféer, restauranger och en frisör i entréplan. För att underlätta för dina egna nattgäster erbjuds även möjlighet att låna övernattningsrum. Dessutom finns det tillgång till parkeringsplatser i garaget efter lite kötid.

Interiört erbjuder lägenheten en välplanerad och luftig planlösning. Entréhallen öppnar upp sig mot det välplanerade vardagsrummet med balkong utanför. Den härliga halvinglasade balkongen blir verkligen pricken över i:et med sin goda plats för både matplats och en lounge-del där du kan njuta av utomhuslivet. Lägenheten bjuder även på ett sovrum, badrum och ett fullt utrustat kök. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär där köket smidigt ansluter till matplatsen och vardagsrummet. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att göra vardagen enklare.

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och snabbt bredband med hastigheten 100/100. Endast el och hemförsäkring betalas utöver avgiften.

För mer information om lägenheten, föreningen och området, vänligen läs vidare under annonsens flikar. Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att lämna din intresseanmälan. Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.