Såld

Riagatan 9, Ladugårdsängen

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
71 m²
Rum
2.5 R.O.K.
Månadsavgift
4 943 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1991

Hörnlägenhet med Ljus Och Funktionell Design – Nära Parker Och Bekvämligheter

På Riagatan 9 väntar en inbjudande tvåa om 71 kvm som kombinerar funktionell design med generöst ljusinsläpp och en balkong med västerläge. I denna välkomnande bostad får du inte bara ett hem utan även en förening som präglas av vänlig grannsämja och en rad bekvämligheter, såsom bastu, tvättstuga, gemensamhetslokal och övernattningsrum. Dessutom erbjuder föreningen möjlighet att parkera din bil eller elbil antingen i garaget eller på gatan till en rimlig månadskostnad via Aimo.

Den rymliga och ljusa hallen öppnar upp till nyligen renoverade utrymmen med fräscha målade väggar och nya golv, vilket genomsyrar hela bostaden.

Köket, från Ballingslöv, imponerar med sin rymd och passar utmärkt för större sällskap. Dessutom leder det till en generös balkong där kvällssolen kan avnjutas i lugn och ro.

Badrummet, fullt kaklat och utrustat med duschkabin, golvvärme och handdukstork, erbjuder en bekväm och stilren miljö. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns ett extra rum perfekt för ett hemmakontor. För övernattande gäster finns övernattningsrum att låna via föreningen.

För barnen finns ett parkområde med gott om lekmöjligheter endast två gator bort, med närhet till friluftsområden, golfbana, idrottsanläggning, gym och bad. Boendet erbjuder närhet till både stadsliv och universitet, med bekvämt cykelavstånd till båda. Kontakta mäklaren Stefan Azar för ytterligare information om denna hörnlägenhet som bjuder på ljus, funktion och närhet till allt du behöver.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.