Såld

Rinkaby 204A, Glanshammar

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea / Tomtarea
179 / 1 874 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4-5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2014

Välkommen till Rinkaby - en idyllisk landsbygd belägen mellan Örebro och Glanshammar. Här har du chansen att leva drömlivet med din familj i en fantastiskt barnvänlig miljö. I grannskapet finns en förskola (500m) och Glanshammars skola (F-6) ligger bara några kilometers gång- och cykelväg bort. För att göra din vardag ännu smidigare finns hela 21 bussavgångar som passerar förbi och tar dig till både city och Glanshammar. Med egen bil tar det bara några minuter.

Men det är inte bara det suveräna läget som gör den här villan till en dröm - planlösningen är också optimal. De stora öppna ytorna ger mycket utrymme och möjligheter till gemenskap och avkoppling. Dessutom har bostaden en rad andra fördelar såsom ett inglasat uterum, en kamin i vardagsrummet och ett fristående dubbelgarage. Badrummen är helkaklade och köket är från Ballingslöv. Separat tvättstuga. Under sommaren kan du njuta av poolområdet och för att hålla hushållsekonomin i balans har huset ett vattenburet värmesystem som drivs av en bergvärmepump från Nibe.

Så varför inte upptäcka fler fördelar med att bo i Rinkaby och speciellt på Rinkaby 204A? Kontakta Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att få mer information och boka en visning. Det här är verkligen en chans att uppfylla din dröm om ett hem som både ger dig lugn och ro samtidigt som det är praktiskt och bekvämt.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.