Såld

Rökstensvägen 24, Lundby

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
133 / 14 / 354 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1973

En skön dröm för hela familjen!

Rökstensvägen 24 i Lundby är inte bara en adress, det är ett inbjudande hem beläget i ett lugnt och tyst område, fyllt med natur, motionsspår och lekparker. Lundby, en del av Örebro stad, är ett klassiskt villaområde med en blandning av allt från singelhushåll, barnfamiljer och mor- och farföräldrar. Upptäck denna fantastiska pärla, belägen på en bilfri gata, där varje detalj har utformats med tanke på komfort och stil. Från den stensatta entrén till de välansade trädgårdarna och de två uteplatserna erbjuder detta hem en perfekt blandning av inomhus- och utomhusliv. Familjen kommer att älska allmänningen med fotbollsplan, och du kan njuta av morgonsolen eller kvällssolen på din nybyggda trall från 2022.

Inuti, möts du av en varm och inbjudande hall som leder till ett öppet och luftigt vardagsrum med moderna bekvämligheter och en täljstenskamin som sprakar gott under kyligare månader. Köket, smakfullt renoverat runt 2013, är en dröm för den passionerade kocken, och med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet blir matlagning en social upplevelse. Fyra rymliga sovrum ger plats för alla, och ett litet allrum på övre planet erbjuder ytterligare flexibilitet. Badrummen är en annan höjdpunkt i detta hem, med elegant kakel och klinkers och lyxig golvvärme, som erbjuder en plats för avkoppling och förnyelse. Den praktiska tvättstugan intill köket och den egen parkering är ytterligare exempel på hur detta hem har designats med tanke på en smidig vardag. Praktiskt och ekonomiskt är även fjärrvärmen, de nyinstallerade solpanelerna och de utbytta takpannorna från 2014.

Med sådana genomtänkta detaljerna, tillsammans med en möjlig uppvärmd uteplats, ett fristående förråd, och enkel tillgång till kollektivtrafik och lokala affärer, är detta inte bara ett hus – det är ett hem där ditt liv kommer att blomstra. Nära till natur, parker och skolan, det är verkligen ett idealiskt boende för en växande familj. Låt inte denna möjlighet gå dig förbi. Besök och upplev charmen och de många fördelarna med detta utmärkta boende. Här väntar ditt nya kapitel i ett hem fyllt med bekvämlighet, och potential för många lyckliga år framöver.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.