Såld

Rostagatan 4, Väster

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
63 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 948 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Citynära 2:a med rejäl uteplats.

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i en lugn trots central miljö, med trevliga grannar som kommer att få dig att känna dig som hemma från första stund. Två-rumslägenheten har en hel del att erbjuda, inklusive hög standard från 2016, med öppna sociala ytor och en fantastisk uteplats som förlänger lägenhetens redan generösa vardagsrum och matplats under sommaren.

Du kommer att uppskatta det fullt utrustade köket, de egna tvättmöjligheterna i det helkaklade badrummet, de stora förrådsutrymmena och de genomgående parkettgolven och ljusa väggarna som ger en känsla av rymd och ljus. Dessutom är det ett plus att föreningen har ett gemensamt avtal för bredband, vilket garanterar en god internetanslutning till ett lågt pris per månad.

Om du har bil finns det möjlighet att hyra en garageplats via föreningen, och cykeln förvarar du tryckt i ett gemensamt cykel-förråd. Med gångavstånd till centralstationen och citykärnan samt närhet till stadens busslinjenät, som passerar direkt utanför på Hertig Karls Allé, är det enkelt att ta sig runt.

Denna lägenhet på Rostagatan 4 är verkligen värd att upptäcka. Kontakta Maja på Wallenstedt Fastighetsmäkleri för att ta reda på mer och få hjälp att komma vidare i processen.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.