Såld

Ryssängsvägen 25, Lillån

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
166 / 96 / 1 477 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4-5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1966

Idylliskt läge i city-nära och familjevänliga Lillån!

Välkommen till ett av Lillåns absolut bästa lägen med naturreservatet som gränsar till tomten och elljusspåret med direkt anslutning till tomtgränsen. Här är det nästan som att bo på landet med blåbärsriset som vilt når in på tomten, och med den begränsade insynen från gatan och grannarna som normalt sett hör landsbygden till. Samtidigt ger läget i Lillån dig nära till busshållplats, skolor m.m. och det är cykelavstånd in till centrala Örebro.

Detta 60-tals hus med sin underhållsfria tegelfasad representerar en solid konstruktion. Vi kan beskriva det som ett hus fullt av möjligheter, men det har också bevarats och underhållits genom åren. Bland dess många moderniseringar hittar vi bland annat bergvärme, en modern eldstad med spisinsats, fiberoptik, uppdaterat kök, renoverat badrum och ett omlagt tak. Med sina sex rum inklusive kök, erbjuder huset generösa umgängesytor, rymliga biutrymmen, förråd och ett dubbelgarage. Det finns även en avdelning som kan hyras ut, komplett med eget badrum och pentry. Flera uteplatser kompletterar denna bostad.

För mer information om bostaden och området, besök de olika flikarna i annonsen. Fastighetsmäklare Mattias Fredriksson ser fram emot att hjälpa dig vidare i processen. Varmt välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.