Såld

Schantzgatan 8, Norr

Slutpris
730 000 kr
Boarea
37,5 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
3 053 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1939

Hörnlägenhet med balkong

Välkommen till Schantzgatan 8! Här bor du med nära till allt & är en perfekt studentlägenhet, som första bostad eller kanske som en perfekt övernattningslägenhet? Här bor du med stadsbussen runt knuten. Runt kvarteren finns ett utbud av matbutiker, gym, apotek & lokala restauranger samt Svampens utsiktstorn & minigolfbana. Det är gångavstånd till centrum & det tar bara några minuter att gå till Resecentrum. Några minuter åt det andra hållet finns Venaspåret med utegym & belyst rundslinga om 10km. I närheten också Rynningeviken med Naturens hus, & Osets promenadstråk längs med Hjälmaren.

Invändigt disponerar du över 37,5 enkla kvm fördelat om ett rum med köksdel, badrum & balkong. Lägenheten sväljer en hel del stängd förvaring för ett städat & luftigt intryck. Den lilla hörnlägenheten med fönster åt två håll inrymmer både soffgrupp som separat säng. Köksön fungerar både som måltidsplats som en station för hemmaarbetet framför laptopen. Bredband finns i lägenheten

Med en bostad på Brf Schantzgården 2 så får du så mycket mer än bara en lägenhet. Här i föreningen så delar man bl.a. på en lummig innergård med möjlighet till egen odling samt en gemensam uteplats med grill. Vidare finns övernattningsrum för gäster som också går att hyra som festlokal, samt en hyfsat nyrenoverad avdelning med bastu & dusch. Här i föreningen delar medlemmarna också på en välutrustad tvättstuga. Föreningen har några parkeringsplatser som erbjuds till uthyrning (300kr/mån, separat kö). För cykeln finns både cykelförråd samt utomhusställ under tak.

Välkommen hem! Ansvarig mäklare för det här objektet är Michael Kaya. Hör av dig till honom om ditt intresse så hjälper han dig vidare!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.