Såld

Sidogatan 16, Marieberg

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
117 / 61 / 1 279 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1954

Välkommen till Sidogatan 16 i det eftertraktade området Marieberg, där denna charmiga villa erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och traditionell charm.

Här erbjuds en rad bekvämligheter, detta är ett hem som passar både familjer och par.

Ett av de första inslagen som möter dig är den moderna bergvärmeinstallationen från 2021, vilket inte bara garanterar effektiv uppvärmning utan också minskade driftskostnader. Dessutom har fiberoptik dragits in, vilket ger blixtsnabb internetuppkoppling.

Husets interiör är välplanerad och funktionell. Direkt från hallen, med sina eleganta klinkers och behagliga golvvärme, sedan möts du av ett välplanerat kök med plats för matbord. Här kan du njuta av måltider i en avslappnad atmosfär medan du blickar ut över trädgården.

Vardagsrummet är en perfekt plats att koppla av i, med en mysig kamin som ger extra värme och atmosfär under kyliga kvällar. Från vardagsrummet når du också en trevlig altan, perfekt för utomhusmiddagar eller bara avkoppling i solen.

De två rymliga sovrummen är vackert inredda med parkettgolv och delar på en bekväm wc. Ett dubbelgarage ger gott om plats för bilparkering och förvaring.

Dessutom har huset en källare som erbjuder ytterligare förvaringsutrymme eller potential för utveckling beroende på dina behov.

Under 2024 kommer bullerplanket att rustas upp eller bytas ut, vilket ytterligare förbättrar boendemiljön och ger ökad privatlivskänsla.

Sammanfattningsvis är Sidogatan 16 en villa som erbjuder det bästa av både moderna bekvämligheter och traditionell charm. Med sin bekväma layout, uppdaterade system och lugna läge i Marieberg, är detta en perfekt plats att kalla hem.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Bilder

  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.