Såld

Sidvallsgatan 9, Sörby

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
53 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
3 662 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1948

Härlig tvåa med balkong

Välkommen till denna luftiga två-rummare med härligt ljusinsläpp & öppen planlösning. Bostaden bjuder på en sluten entréhall, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum samt ett kök med öppen planlösning mot matplats & vardagsrummet. Utöver en liten walk-in-closet finns ett vindsförråd som hör till lägenheten. Via vardagsrummet nås en gullig balkong med plats för två. Köket är rustat med vitvaror i ett rostfritt utförande såsom kombinerad kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt, spishäll & ugn. Med fönster i två väderstreck gör den här bostaden till en trevlig lya att hänga i tillsammans med vännerna. Den öppna planlösningen är perfekt för långa hemma-häng där alla får vara med i gemenskapen oavsett kulinariska kunskaper i köket eller inte. Vill ni vistas utomhus så bjuder föreningen på en mysig & lugn innegård skyddat från stadsmiljön runtomkring.

Här bor du med ett centralt stadsdelsläge i ytterkanten av Örebros hjärta med gångavstånd "upp" till stadens fulla utbud i city eller för rekreation i Sveaparken, hamnen & Rynningevikens naturområde. Närmare än så finner du området runt Behrn Arena & Österplan med gym (bl.a. Nordic Wellness), sitt egna utbud av butiker, restauranger som Sobi & Fresh Food & annan närservice. Med ett kortare cykelavstånd når du Universitetsområdet.

För mer information om lägenheten, området & föreningen finner du bland flikarna i annonsen. Anmäl ditt intresse via hemsidan eller direkt till mäklare Michael Kaya. Grattis till nya lyan!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.