Såld

Slånbärsgatan 12, Hjärsta

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
178 / 60 / 696 m²
Rum
8 R.O.K. varav 6 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1965

Det perfekta hemmet: Enastående modern villa omgiven av natur på Slånbärsgatan 12!

Stig in i ditt drömhem på Slånbärsgatan 12, där grönskande natur omger detta magnifika kedjehus och erbjuder en fridfull tillflyktsort för hela familjen. Med sina imponerande åtta rum och två kök, inklusive sex sovrum, erbjuder denna villa enastående utrymme för både gemensamma aktiviteter och privatliv.

Vad som verkligen gör denna bostad till något alldeles extra är den moderna inredningen och de förstklassiga bekvämligheterna, vilka resultatet av en genomgripande renovering mellan 2021 och 2022. Golvvärmen med komfortvärme håller dina fötter varma och skapar en trivsam atmosfär. De nya fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus samt skapar en ljus och inbjudande känsla. De helkaklade badrummen utstrålar en känsla av lyx och elegans. Dessutom har elsystemet helt uppgraderats och grunden dränerats för att säkerställa en problemfri vardag.

Denna bostad erbjuder också exceptionella ekonomiska fördelar, med en separat uthyrningsdel som genererar extra intäkter och möjliggör flexibla boendelösningar. Bergvärme bidrar till en hållbar och energieffektiv uppvärmning, medan den mysiga eldstaden blir samlingsplatsen för varma och minnesvärda stunder.

Detta hem har en oslagbar placering, med närhet till lekplatser och natursköna områden som lockar till utforskning och lek för barnen. Området erbjuder också bekvämligheter som barnomsorg och mataffärer inom gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och bekväm för hela familjen.

Så om du söker efter en villa som kombinerar modern inredning, funktionella bekvämligheter och ett skyddat läge utöver det vanliga, behöver du inte leta längre. Kontakta Stefan Azar idag för att få mer information om denna fantastiska bostad på Slånbärsgatan och ta ett steg närmare din drömbostad!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare
Visa extra kontaktperson
  • Fastighetskarta
  • Slånbärsgatan 1
  • Slånbärsgatan 2

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.