Såld

Smedstorpsvägen 35C, Adolfsberg

Slutpris
5 325 000 kr
Boarea / Tomtarea
125 / 1 082 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1998

Villa i familjevänligt område, med låg driftkostnad genom egen solpanelsanläggning.

Välkommen till denna fina villa på Smedstorpsvägen 35C, byggd 1998. Denna villa erbjuder en genomtänkt och välplanerad planlösning. Invändigt möts du av en välkomnande hall, tre ljusa sovrum, två funktionella badrum, ett rymligt vardagsrum och ett kök som utstrålar en hemtrevlig känsla, särskilt med sitt charmiga burspråk. En kakelugn, modell Cronspisen, ger en rustik touch till hemmet och kompletterar den mysiga atmosfären. Tvättstugan bidrar till husets praktiska funktioner. För de som värderar utomhusutrymmen, erbjuder denna villa ett inglasat uterum – perfekt för kvällsmiddagar oavsett väder. Därutöver finns en altan under tak, vilket ger fler alternativ för avkoppling. Huset är även utrustat med solpaneler, ett laddbart batteri samt laddbox för bil från 2022, vilket inte bara minskar driftskostnaderna utan även gör hemmet mer miljövänligt genom egenproducerad el.

Huset ligger i ett trivsamt och lugnt område i Adolfsberg. Här finns allt en familj kan behöva inom nära räckhåll: förskolor, Adolfsbergsskolan (endast 800m bort), bibliotek, vårdcentral, lekparker och flera naturområden som Sommarroskogen, perfekt för naturutflykter. För dig som uppskattar närliggande tränings- och friskvårdsanläggningar finns Gustavsvik bad och golfbana, Friskis & Svettis, Sörbybacken med sitt utegym och motionsspår, samt Lugnets IP för fotbollsintresserade. För ridsportintresserade finns även en ridskola i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med stadsbusslinje 5 bara 200 meter bort och stadsbusslinje 4 endast 800 meter från bostaden. De dagliga inköpen blir enkla med ICA Parken och Coop Ladugårdsängen på bekvämt gång- och cykelavstånd. För de kvällar då du inte vill laga mat finns Södras Pizzeria och Fresh Food Södra nära till hands.

Bilen får en säker plats antingen i det rymliga garaget, som även inkluderar extra förrådsutrymme, eller under carporten. Garageuppfarten erbjuder plats för ytterligare tre bilar. Ja, här kan du njuta av en hög livskvalitet i en harmonisk miljö med närhet till allt du behöver. Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.