Såld

Södra Strandgatan 5B, Centrum

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
133 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
8 143 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1991

Citypuls utanför dörren och spektakulär vy från balkongen. Wow!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som är till salu mitt i Örebros mest attraktiva och eftertraktade stadsdelar, på den ikoniska och oslagbara Södra Strandgatan. Med ett centralt läge mitt i stadens finaste stadsmiljöer erbjuder denna bostad en unik möjlighet att vara en del av stadens puls och samtidigt njuta av lugn och skönhet. En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den underbara utsikten över Svartån och Frimis Trädgård, från 7:e våningen. Från en av dina inglasade balkonger kan du avnjuta trädtopparna, och Svartåns stilla flöde för en avkopplande och fridfull atmosfär. Den andra balkongen har ett läge mot den lugna innergården, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet.

Lägenheten är genomgående ljus och har en optimal planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Den representativa och mångsidiga planlösningen om 5 rum och kök erbjuder upp till 4 sovrum, eller upp till 4 vardagsrum, ett nyrenoverat kök och ett praktiskt badrum, toalettrum och två balkonger. Här finns gott om utrymme för att skapa din egen unika boende och göra lägenheten till ditt drömhem. Utöver boytorna erbjuder denna bostad också extra fördelar; externt förråd för förvaring av tillhörigheter. Gemensam tvättstuga som underlättar vardagen. För gäster finns också en gästlägenhet tillgänglig, vilket ger möjlighet att välkomna vänner och familj med komfort och bekvämlighet.

Denna lägenhet sticker verkligen ut från mängden, både när det gäller läge och interiör. Att bo mitt i stadens hjärta ger en unik möjlighet att vara nära till allt som Örebro har att erbjuda. Du har tillgång till stadens bästa restauranger, kaféer, butiker och kulturella evenemang direkt utanför dörren.

Om du är intresserad av mer information om bostaden, föreningen och fördelarna med att bo i stadens centrum, hittar du allt du behöver veta under annonsens olika flikar. Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri står redo att ta hand om dig och svara på alla dina frågor. Missa inte chansen att bli ägare till denna extraordinära lägenhet mitt i Örebros hjärta.

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.