Såld

Sörbyvägen 22, Sörbyskogen

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea / Tomtarea
78 / 2 845 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1909

Mitt i skogen, mitt i stan! Ett sällsynt läge i Sörbyskogen.

I den lugna och natursköna Sörbyskogen, bara en stadsbussresa från Örebros centrum, erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett hus som kombinerar skogslivets frid med stadens närhet. Detta hus, beläget i en av de mest eftertraktade delarna av skogsmarken nära Örebro, är en dröm för den som söker en balans mellan natur och urban bekvämlighet. Här möts du av en fastighet med 4 rum och ett modernt kök, fördelade på två plan. Huset är omgivet av en frodig och välplanerad tomt, där en förrådsbyggnad finns för praktisk förvaring av trädgårdsredskap, cyklar och ved.

Entréplanet välkomnar med en entréhall som leder till husets hjärta – köket med matplats och utgång till ett inglasat uterum. Detta rum är perfekt för måltider med utsikt över naturen och erbjuder en harmonisk övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Vardagsrummet, med sin öppna spis, skapar en mysig och inbjudande atmosfär, idealisk för avkoppling och social samvaro. Vidbyggt till huset finns ett praktiskt pannrum med tvättmaskin. Övre planet erbjuder tre sovrum, varav ett 'en suite' med egen wc och dusch. Huset är effektivt uppvärmt med vedpanna och ackumulatortankar, och den öppna spisen kanske kan få erbjuda ytterligare möjlighet till mysig värme.

Detta hus i Sörbyskogen ger en sällsynt möjlighet att njuta av naturen och samtidigt ha nära till all samhällsservice som Örebro erbjuder. Oavsett om du söker en permanent bostad eller en avkopplande reträtt nära staden, är detta hem en perfekt kombination. Med solfångare på taket, eget avlopp och eget vatten, är huset både miljövänligt och nära tänket om självförsörjande. Den omgivande skogen erbjuder en lugn och fridfull miljö, medan stadens bekvämligheter är bara en kort resa bort. Detta är en idealisk bostad för den som värdesätter naturupplevelser och en hållbar livsstil, samtidigt som man inte vill kompromissa med tillgången till stadens fördelar. Välkommen hem önskar Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.