Såld

Stämpelgatan 1A, Björkhaga

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
84 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
5 226 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Dubbla balkonger i natursköna Björkhaga

Välkommen till en praktisk, lugn och naturnära bostad på Stämpelgatan 1A i det familjevänliga området Björkhaga i Örebro! Här får du en rymlig och välplanerad lägenhet på 84 kvm med 3 rum och kök.

Bostaden har många fina detaljer som bidrar till en härlig boendemiljö. De dubbla balkongerna, varav den ena är i loft-fattning med entrén, ger dig dubbla möjligheter att njuta av solen och sommaren. Den rymliga entré hallen leder dig vidare till vardagsrummet med utgång till den andra balkongen under tak. Perfekta ytor för att umgås med vänner och familj.

Snabbt tillträde för den som önskar!

Björkhaga är ett lugnt område utanför trafikbullret med fantastiska friluftsområden inpå knuten. Här kan du njuta av tät parkmiljö med cykelleder och löpslingor i närheten. Varbergaspåret är en belyst motionsslinga på 2,7 km som ligger i det närbelägna naturreservatet Varbergaskogen. För längre löpturer eller skidåkning vintertid finns det populära Karslundsspåret med en upp till 15 km rundslinga som också delvis är belyst. Dessutom finns det utegym, omklädningsrum, toalett, bastu och café tillgängligt i närheten.

Bostaden är också idealiskt placerat för barnfamiljer med tillgång till både skola och dagis i området. Björkhaga grundskola med förskola finns i närheten och Hagaskolan och Mellringeskolan erbjuder fortsatt utbildning för elever upp till årskurs 6 och 9. Dessutom finns en allmän lekplats i parken utanför Björkhagaskolan. Bra bussförbindelser, och cykelvägnät gör det lätt att ta sig runt i Örebro.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.