Såld

Stolpgränd 28, Solhaga

Slutpris
770 000 kr
Boarea
63,5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 874 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1967

Ditt drömläge väntar i trivsamma Solhaga

Välkomna till ett charmigt hem på Stolpgränd 28 i Brf Solhaga, där varje kvadratmeter av de 63,5 kvadratmeterna är optimalt utnyttjade för att skapa rymd. Lägenheten är indelad i två välplanerade rum och kök, perfekt för den som vill skapa och anpassa sitt drömboende. Dessutom får du njuta av en stor, inglasad balkong som utökar bostadens yta ytterligare och erbjuder en härlig utsiktspunkt mot omgivningen.

Interiört välkomnas besökare av en genomtänkt och praktisk hall med generös förvaring i platsbyggda garderober och en inbjudandeplats för klädhängare. Ett mysigt och inbjudande sovrum väntar på att bli din personliga oas. Vardagsrummet är rymligt med plats för både vardagsmys och umgänge, och de generösa fönstren släpper in gott om dagsljus vilket förstärker rummets luftiga känsla. Köket är praktiskt med gott om förvaring och yta för matlagning, samt utgång till den ovan nämnda balkongen där man kan njuta av måltider i det fria. Badrummet är välutrustat med toalett, dusch och handfat, och möjlighet finns att installera tvättmaskin för enkelhetens skull. Badrummet är renoverat med plastmattor.

Att bo i Solhaga innebär inte bara att ha ett vackert hem, utan också tillgång till en rad faciliteter och närservice som bidrar till en hög livskvalitet. Bostadsrättsföreningen är en av Örebros största och mest välskötta, med bekvämligheter såsom tvättstuga, pool, en välkomnande innergård, och mer. Området är känt för sin trivsamma och säkra atmosfär. Med Karlslund inom gångavstånd och Haga centrum en kort cykeltur bort är du aldrig långt från lokal service som butiker och förskolor, liksom grönområden och promenadstråk som inbjuder till rekreation och sociala aktiviteter. Att bo här är att verkligen uppskatta fördelarna med ett bekvämt och centralt boende med naturen runt hörnet.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.