Såld

Stora Bergsgatan 22, Askersund

Slutpris
295 000 kr
Boarea
43 m²
Rum
1.5 R.O.K.
Månadsavgift
3 209 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1964

Nu erbjuder vi en sällsynt möjlighet att förvärva denna exceptionella etta-rummaren i toppskick till ett oslagbart pris i en bostadsrättsförening med "extremt bra" ekonomi. Charmen är oslagbar i detta omgjorda enrummare som ger dig känslan av en tvåa, med välplanerade utrymmen och ljusa ytor.

Lägenheten välkomnar dig med sin egen entré direkt från loftgången, vilken även kan få fungera som en enklare uteplats. Perfekt för morgonkaffet eller för att krukodla dina egna kryddväxter.

Inom en radie av endast 500 meter hittar du allt du behöver för ett bekvämt liv. Trendiga restauranger, matbutiker, en pittoresk hamn och en inbjudande badplats ligger alla på en behaglig promenadavstånd. Älskar du att träna? Utmärkt, för här har du också tillgång till gym och motionsspår. Vättern och den omgivande naturen lockar dessutom till ett aktivt uteliv med hög livskvalitet.

Själva lägenheten är i toppskick med ett helkaklat duschrum, ett nyare kök, ett luftigt vardagsrum, en praktisk klädkammare samt en avskild "stängd" sovalkov. Gemensam tvättstuga finns tillgänglig i föreningen, nyrenoverad dessutom.

Parkera din bil gratis i området, eller hyr en egen parkeringsplats genom föreningen för en liten avgift. Behöver du kollektivtrafik? Oroa dig inte, för bussar till Laxå, Örebro, Hallsberg och Kumla finns via det intilliggande busstorget.

Passa på! Denna pärla kommer inte vara till salu länge. Hör av dig redan idag för att boka din visning!

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.