Såld

Tenorvägen 4, Lindesberg

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea / Tomtarea
153 / 539 m²
Rum
7 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1980

Rymlig och flexibel villa!

Vårt varmaste välkommen vill vi säga till Tenorvägen 4! Här presenterar sig ett hus perfekt för den växande familjen! Det här är ett hus med flexibel planlösning. Ett hem att förvärva som en investering för hela familjen! Tenorvägen ligger med närhet till skola & tre förskolor i närområdet. Ett grannskap som detta med boenden i blandade ålder gör området till lugnt men inte tyst - tryggt men inte tråkigt. Det borde vara upplagt för att enkelt binda nya vänner för både stora & små. Här i Stadsskogen låter du barnen röra sig fritt & för de yngre barnen ligger lekplatsen bara ca 100 meter från tomten. Lindbackaskolan för årskurs 7-9 samt gymnasiet Lindeskolan med bl.a. idrottsinriktningar går eller cyklar tonåringarna själva till.

Med hela fem (5!) slutna sovrum behöver du inte vara trångbodd något mer! - dessutom, med enkla medel utan att ta någon yta av husets två vardagsrum eller förrådsutrymmen, kan ytterligare ett sovrum tillskapas!. Allrummet på övervåningen passar dels som yta för hemmakontoret (fiberoptik) eller tonåringarnas egna gemensamma umgängesyta där de ostört kan umgås med sina vänner. Låt det mysiga vardagsrummet med vedkaminen på entréplanet få hålla sig representativ & ren. Popcorn-smulorna framför filmen på övervåningen, ett par glas rött framför brasan på nedervåningen. Så himla praktisk familjevilla!

Praktiskt också att du här bor med närhet till Lindesbergs fulla utbud av butiker, restauranger & framförallt mataffärerna bara 5 minuter bort med bil. För dagar av hämtmat är grillköket bara 1,2 km från dörren ett uppskattat alternativ bredvid valen som Dala Sushi & restaurang Mozzarella. För att minska kladd inmundigas måltiden som trevligast i köket med plats för mer än 8 sittande (beroende på hur du ställer långbordet). När vädret tillåter det så är det än finare att dela måltiden tillsammans vid den stenbelagda uteplatsen. Är det grillväder så är det inget snack om den saken. Här ligger uteplatsen väldigt praktiskt mellan både köket & vardagsrummet med öppet emellan samt varsin utgång. Lätt att mingla runt utan att krocka i dörrhålet medan kocken bär ut tillbehören. Den ordnade trädgården är lättskött med nyttoväxter såsom svarta- & röda vinbär, krusbärsbuske samt ett körsbärsträd nära 20 meter högt.

För att förvara alla prylarna, säsongsgrejorna, & leksakerna så erbjuder huset på generösa förvaringsytor. Samtliga sovrum har plats för garderober. På övervåningen finns ett separat förråd. Entréplanet har en rymlig tvättstuga som sväljer en del. Förlängningen av garaget har en yta för förvaring. vidbyggt med huset finns också ett rejält, externt, förråd.

Parkera bilen gör du i garaget eller på en av garageuppfartens fyra platser. Här kan du också bo utan att behöva pendla till arbetet med bil. Det går nämligen bussar från Linde Lasarett samt tåg/bussar från centrum.

När det kommer till din hälsa och träning så finns i närheten Lindegym som erbjuder pass av olika slag. Är du eller tonårskidsen inne i padel-svängen så finns det utbudet också. Andra värdefulla aktiviteter som ordnas i området är bl.a. innebandy, handboll, hockey, fotboll, truppgymnastik, ridning m.m. m.m. Inte långt borta från hemmet finns också badhuset. Det närmsta alternativet är dock i skogarna runt huset med ordnade motionsspår.

Vill du veta mer? Hör av dig till vår ansvariga mäklare Mattias Fredriksson på +46 73 997 31 41 eller mattias.fredriksson@wallenstedt.se

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.