Såld

Termikgatan 23E, Sörbyängen

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea / Biarea
58 / 7 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 865 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Unik lägenhet i södra delen av Örebro. Lägenheten ligger högst upp i byggnaden och har en takhöjd på hela 6,5 meter. Den underbar terrassen om hela 18 kvm erbjuder många soltimmar och ett söderläge som man bara kan drömma om... och nära till stan med restauranger

När man öppnar dörren möts man av ett otroligt ljusinsläpp genom vindsvåningens stora fönsterpartier och takfönster som lyser upp hela lägenheten. Det är som att man har tagit ett steg in i en magisk värld där allt är ljust och vackert. På loftet, som är ca 7 kvm, finns en härlig plats som man kan använda som kontor eller ett extra gästrum. Det är som att man har en egen liten oas där man kan koppla av och få inspiration till sitt arbete.

Lägenheten ligger nära till allt man kan tänka sig, allt ifrån gym, restauranger till natur, universitetet och förskolor. Dessutom finns det bra kommunikationer till centrum vilket gör att man lätt kan ta sig dit om man vill upptäcka staden. Det är verkligen en sagolik lägenhet med högt till tak och en solig terrass. Ett hem där man kan njuta av allt det vackra som livet har att erbjuda och som är perfekt för den som söker en unik och ljus bostad.

För att förverkliga denna saga, kontakta mäklaren Stefan på Wallenstedt, som hjälper dig med att göra denna lägenhet till ditt nya hem.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Tillhörande förråd

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.