Såld

Termikgatan 49A, Sörbyängen

Slutpris
1 330 000 kr
Boarea
41 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
2 695 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2019

Nyproddad etta i en lyxig förening.

Här har du chansen att bo in dig i en nyproducerad etta i en förenings som erbjuder fantastiska faciliteter såsom tillgång till takterrass, bastu, bilpool, växthus, cykellounge och mycket mer. En välordnad och välinvesterad gemenskap för din bekväma vardag.

Lägenheten i sig har rymlig entréhall med förvaringsmöjligheter, allrum med alkov och ett välutrustat kök. Höjdpunkten är en stor, härlig balkong i ett skönt läge och egna tvättmöjligheter i badrummet med komfortgolvvärme. Dessutom finns det ett externt förråd, vilket gör det otroligt smidigt att bo här.

Området runt Termikgatan 49A ger dig en närapå på-landet-känsla med närhet till naturen och nya grönområden. Samtidigt är det endast 10 minuter in till city med cykel och nära gångavstånd till universitetet och stormarknader. Parkering finns att hyra i huset och det är även enkelt att ta sig runt med stadsbussarna 5 & 6.

Läs mer om alla detaljer om föreningen, lägenheten och området under annonsens olika flikar. Michael Kaya, mäklaren som ansvarar för försäljningen, kommer att ta väl hand om dig. Varmt välkommen till Termikgatan 49A!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.