Såld

Tomtavägen 12, Vintrosa

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
100 / 100 / 1 083 m²
Rum
5 R.O.K.
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1972

Bergvärme & bytt tak. Poolområde med bastu och uterum.

I det mycket lugna, och väldigt barnvänliga, Vintrosa strax utanför stan välkomnar Tomtavägen 12 dig till denna flexibla familjevilla. Här har du dessutom det där lilla extra för en lyxig vardag såsom poolområde, relaxavdelning i källaren och friggebod med vedeldad bastu. Nu har du chansen att överta detta hus som passar utmärkt för den växande familjen eller dig som helt enkelt uppskattar utrymme och svängrum. Här har vi en flexibel planlösning där du lätt ändrar antal rum och funktion. Har du redan nu med dig barn i din dyra flyttlass så vill vi berätta att det är väldigt lite trafik i området och här underlättas din vardag med barnomsorg såsom förskola och skola mycket nära. De lite mer mogna av småbarnen tar sig till skolan (400m bort) själv eller med kompisarna de kan få i området. För tonårsbarnen och/eller dig som arbetar i Örebro så fungerar busstrafiken bra med 300m till busshållplatsen. Så vill du låta bilen stå kvar i det stora garaget eller carporten så går det alldeles utmärkt. För att arbeta hemifrån gör du det enkelt via hemmakontoret med en trygg fiberanslutning.

Här får du stiga in i en stor villa, med nytt tak och en bergvärme som sänker dina energikostnader. Huset är på rika 100 + 100 kvm om 5 rok samt en delvis inredd källare. Köket är funktionellt med bra ytor för att tillaga middagen för familjen eller alla era vänner. Här kan ni dela måltiden i köket, matrummet invid, eller i uterummet. Vill ni sitta under solen så bjuder hemmet på ett stort pooldäck med plats för utemöbler och grill. Sommarfesten med vattenlek är klirrat! Ingredienserna till festen finns att köpa på Ica Vintrosa. Passar det sig för lite hämt-mat och familjemys framför kaminen i gillestugan så finns en Pizzeria i kvarteret.

Tomten är på 1083 kvm. Lättskött trädgård som inte tar för mycket av din tid. Bor du här, i Vintrosa, så sköter du även vardagsmotionen på hemmaplan. Det är 150 meter till motionsspåret (elljusspår), utegym invid skolan. Inomhusgym finns närmast vid Lanna Lodge där du också har golfbanan.

Välkommen hem till Vintrosa och Tomtavägen 12! Stort lycka till önskar vi alla på Wallenstedt!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.