Såld

Torkels väg 24, Marieberg

Slutpris
3 625 000 kr
Boarea / Tomtarea
155 / 834 m²
Rum
8 R.O.K. varav 5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2010

Rymlig familjevilla i idylliska Marieberg

Beläget i det charmiga och familjevänliga området Marieberg, strax utanför Örebro, hittar vi Torkels Väg 24. Ett hem som erbjuder en perfekt mix av lugn förortstillvaro och stadens bekvämligheter. Denna villafastighet, uppförd av Smålandsvillan, med sin undervåning färdigställd 2010, står som ett inbjudande hem i ett område som pulserar av liv och rörelse tack vare de många barnfamiljerna. Här bor du med närhet till allt - skolor, naturen och det omfattande handelsutbudet vid Mariebergs Galleria; allt inom en kort gång- eller cykeltur. För bilägaren är tillgången till E20 och riksväg 51 en dröm, och stadsbussarna erbjuder snabba och bekväma resor in till Örebros city-centrum. Området inkluderar idrottsplatser för ungdomsaktiviteter, travbana och Mosås Golfbana, vilket ger en rik mångfald av fritidsmöjligheter.

Huset på Torkels Väg 24 imponerar med sin välplanerade och flexibla planlösning. På entréplanet välkomnas du in i en rymlig entréhall, som leder vidare till ett vardagsrum med öppen planlösning mot matrum och kök. För den som behöver ytterligare ett sovrum finns möjlighet att enkelt anpassa matrummet till detta ändamål. Entréplanet rymmer även två bekväma sovrum, ett praktiskt badrum och en separat tvättstuga. Övervåningen fortsätter att imponera med tre rymliga sovrum och ett stort allrum, samt ett utrymme förberett för ett ytterligare badrum. Huset erbjuder således gott om utrymme för en växande familj, med potential för vidare anpassning och personlig prägel.

Att bo på Torkels Väg 24 i Marieberg innebär att leva i en balans där det bästa av två världar möts. Med närheten till Örebro city är det aldrig långt till stadens pulserande liv, samtidigt som naturen och lugnet aldrig är mer än några steg bort. För den aktiva familjen erbjuder området ett brett utbud av fritidsaktiviteter och gröna ytor för rekreation. Med husets moderna faciliteter, rymliga planlösning och dess läge i ett tryggt och familjevänligt område, är Torkels Väg 24 en idealisk bostad för den som vill kombinera en vardag fylld med gemenskap och aktiviteter med möjligheten till lugn och avkoppling. Detta är ett hem som väntar på att bli uppfyllt med nya minnen och glada stunder. Mattias Fredriksson på Wallenstedt välkomnar dig hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare
  • Förberett för badrum. Avlopp samt el är förberett.
  • Planritning
  • Planritning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.