Såld

Trädgårdsgatan 19, Centrum

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
50 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
3 143 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Historisk elegans i hjärtat av sta'n!

Upplev det bästa av både det gamla och det nya i denna fantastiska sekelskiftslägenhet på Trädgårdsgatan 19. Med sina stora, gamla fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, ståtliga takstuckaturer och höga golvsocklar som ger liv och karaktär till rummen, är detta verkligen en unik pärla mitt i Örebros hjärta.

Här bor du på bottenplan med egen ingång från den lugna innergården, skyddad från bruset. Du välkomnas in i en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är stort och modernt med gott om plats för matlagning och umgänge, och i vardagsrummet finns en rejäl sovalkov som ger en mysig känsla av separata rum. Badrummet är stiligt inrett och ger en känsla av lyx och avkoppling.

Boendet ligger i ett vackert hus som delas av åtta lyckliga lägenhetsinnehavare och erbjuder sju bekväma parkeringsplatser. För ytterligare förvaring finns ett förråd på gården som hör till lägenheten. Här finns allt du behöver för en bekväm och lyxig livsstil, med det bästa av staden inom räckhåll.

Placeringen är helt fantastisk, med Stortorget bara några steg bort med ett fullständigt utbud av restauranger och butiker. Från lägenheten är det gångavstånd till parker, sportanläggningar, gym, simhallar och busshållplatser, och Örebros centralstation ligger bara en kort promenad bort. Om du studerar på universitetet är det också bara tio minuter bort.

Missa inte chansen att uppleva det bästa av ett stadsboende i en sekelskiftslägenhet av högsta kvalitet. Kontakta Michael Kaya på Wallenstedt Fastighetsmäkleri idag för att boka din visning.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.