Såld

Transportgatan 1V, Kumla Stad

Slutpris
1 075 000 kr
Tomtarea
73 m²
Typ
Övrigt
Totalyta
73 m²

Förvärva din egna kostnadseffektiva lokal med ett unikt koncept med friköpta industriradhus. Privatpersoner och företagare är välkomna! I ett av Kumlas mest expansiva och företagarvänliga områden med Byggmax, Bilhuset, Storemore och Traktorservice som närmsta granne finns nu denna lokal till försäljning. Ligger på Transportgatan med lättillgängligt läge. Endast 2 minuter till motorvägen och ca 15 minuter från Örebro! Behöver du större utrymmen så är även lokalen vägg i vägg tillsalu via samma säljare.

Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer även gå ihop och köpa lokalen tillsammans. Lokalen är oinredd vilket ger dig möjlighet att själv kunna anpassa lokalen utifrån dina behov och användningsområden. Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Detaljplanen medger även viss handel. Sök bygglov för ditt tänkta användningsområde utöver förråd. Här har du även möjligheten just nu att köpa en likadan lokal vägg i vägg.

Fastighetens är ca 72 kvm (6x12m). Portens mått mäter 4,1 m på bredden och 4 m på höjden, med en gångdörr i ett av vikbladen samt fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar lokalen är förberedd för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget in till lokalen. elcentral uppsäkrad till 16 Ampere. Utöver detta finns brunn med oljeavskiljare. Fastigheten är ansluten till fiber och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet. Självdragsventilation.

Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port.

Fastigheten tillhör en samfällighetsförening där samtliga lokalägare i huset ingår. I s amfällighetsavgiften innefattas bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, avsättning till framtida planerat underhåll samt service för den gemensamma oljeavskiljaren. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr exkl. moms per månad.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare
  • DJI 0577p
  • DJI 0524p
  • DJI 0563p
  • 1 Karta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.