Såld

Trumpetaregatan 9C,

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
68 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 527 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1947

Luxuöst med öppen spis och panoramavy över Svartån!

I den lugna utkanten av staden hjärta, där urbant liv möter naturens skönhet, finner vi denna exklusiva lägenhet. Belägen på den översta våningen av en tredjevåningsbyggnad, garanterar den en panoramavy över den pittoreska Svartån. Intill byggnaden ligger öppna gräsytor, perfekt för avkoppling och rekreation, och strax bredvid, ett stilla avsnitt av Svartån som bjuder in till sköna promenader och soliga dagar.

Interiören i denna lägenhet bjuder på en kombination av modern design och klassisk komfort. En generös entréhall välkomnar besökaren, som leder till ett fullt utrustat IKEA-kök från 2010. Köket, med sina laminatbänkar och kakel, är centralt placerat och erbjuder en matplats för trevliga måltider. Vidare till det rymliga vardagsrummet där höjdpunkten utgörs av en 'sällsynt förekommande' öppen spis, perfekt för mysiga kvällar. Från vardagsrummet leder dörrar ut till den södervända balkongen, som serverar en andlöst vacker vy över Svartån. Bostaden fulländas av två rymliga sovrum, varav det ena föregås av ett förmak med en praktisk klädkammare. Badrummet, med sitt ljusa kakel, erbjuder både dusch och tvättmaskin, och de dubbla badrumsskåpen tillhandahåller gott om förvaring.

Området i sig självt är lika imponerande som lägenheten. Med promenadavstånd till centrum, erbjuder det ett rikt utbud av kulturella och gastronomiska upplevelser. Den närbelägna parken längs Svartån erbjuder grönska och en lugn oas, medan den större Karlslund och Karlslundsskogen bjuder på motionsspår för de träningsintresserade. För de som prioriterar bekvämlighet finns det ett flertal serviceanläggningar i området, inklusive en Coop Nära bara 200 meter bort, och för den gymbitna ligger Nordic Wellness inom räckhåll. Oavsett om man är naturälskare, stadsmänniska, eller båda, är denna lägenhet och dess omgivningar den perfekta kombinationen av båda världarna.

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.