Såld

Ulsavilagatan 7G, Norra Ormesta

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
112.8 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 149 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
2016

Här bor du med grymt bra läge och bra utsikt. Det är ett lugnt område, som ligger trevligt nära oset precis utanför uteplatsen i sitt västerläge med fri utsikt över naturreservatet.

Som sig bör för ett praktiskt radhusboende har du din egna parkering utanför dörren för att smidigt kunna lasta ur barn och matkassar. Nära till hands har du också ett eget fristående förråd på ca 4 kvm. Gäster har möjlighet att parkera lite längre bort. Här har du det bästa av villalivet och en bostadsrättsförenings bekvämlighet - ett hybridboende - med en egen liten fristad utomhus. Altan (markis) med vidsträckt utsikt och en stensatt skyddad uteplats på framsidan. Trädgårdsredskap finns att låna fritt genom föreningen. Vidare finns även lekplats, fotbollsplan med konstgräs och boulebana för de yngre och äldre att samspela.

Förbi området finns bussar som tar dig in till stan, eller välordnade cykelbana som tar dig till city på ett knyck.

Invändigt bjuder radhuset 5 rum och kök fördelat på två plan. Entréhall med klinkers innanför dörren och garderob samt trappförråd. Parkettgolv i övriga delar av huset förutom de två helkaklade badrummen. Separat tvättstuga. Öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Bostadens tre sovrum ligger på det övre planet där även ett praktiskt allrum återfinns. Solceller installerade för bättre hushållsekonomi.

Välkommen hem! För mer information om föreningen, området och bostaden finns under annonsens olika flikar. Kontakta mäklaren angående ditt intresse!

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.