Såld

Västergatan 30, Pålsboda

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
123 / 123 / 947 m²
Rum
5 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1967

Rymd, bekvämlighet och natur

*SOLCELLER * LADDBOX * VARMGARAGE * ELDSTAD * LUMMIG TOMT*BARNVÄNLIGT

Villa på Västergatan 30 i Pålsboda är en dröm för familjen som söker ett större boende med goda förbindelser till skola, fritidsaktiviteter och naturen. Huset erbjuder ca 240 kvadratmeter rymliga ytor, samt en stor inglasad altan där du kan njuta fullt ut av sommarhalvåret. Villan erbjuder även ett varmgarage med verkstadsdel och laddbox för elbilen. Med egen elproduktion kan du spara in på driftskostnaderna och ladda bilen billigare. Såväl interiört som exteriört har huset genomgått flera större renoveringar sedan 2010 till idag.

Huset har plats för upp till tre bilar på uppfarten och det finns gott om parkeringsmöjligheter längs med gatan. Du har också tillgång till ett cykel-skjul med tak. Bostaden har fiberoptik med möjlighet till valfri leverantör. För närvarande används Telias tjänster med en hastighet på 250/250 mbit per sek.

Om du flyttar hit har du nära till skogen och fina motionsspår. Busslinje 807 (Örebro) och 831 (Hallsberg) stannar vid hållplatsen, som ligger ca 700 meter från bostaden. Skolan (årskurserna F till 9) ligger på tryggt gång-/cykelavstånd, 5 till 10 minuter bort. Gymnasiet nås enkelt med buss till Örebro eller Hallsberg.

Med all den service som orten erbjuder, plus en plats i ett lugnt villaområde med trevliga grannar i blandade åldrar, är Västergatan 30 en drömplats för hela familjen som söker ett bekvämt och idylliskt boende. Välkommen att kontakta Stefan Azar, mäklare på Wallenstedt, för mer information.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.