Såld

Västra Nobelgatan 30C, Tegnérlundsparken

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
54,5 m²
Rum
2 R.O.K.
Månadsavgift
4 403 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Framtiden börjar här!

Är du ute efter en bostad där stadspulsen möter ett idylliskt lugn? Välkommen till Västra Nobelgatan 30C, beläget i hjärtat av sköna Väster, ett stenkast från den vackra Tegnérlundsparken. Denna lummiga oas är inte bara en perfekt plats för avslappnade picknickar eller morgonlöpet, utan omges även av bekvämligheter som matbutiken Lövstahallen, mysiga restauranger och en uppskattad pizzeria. För den vardagliga matinköpen ligger även COOP Extra endast 200 meter från din dörr. Och för dina resor längre bort, tar en kort promenad dig till centralstationen, knutpunkten för stadens tåg och busstrafik.

Invändigt bjuder lägenheten på renoverade ytor. Det första intrycket förstärks positivt redan i den välkomnande hallen med sitt skimrande parkettgolv belyst av takets infällda spotlights. Vidare in når du ett ljust vardagsrum där solens strålar flirtar med parketten genom balkongdörren. Köket håller hög standard i såväl stil som funktionalitet, präglat av vita släta luckor mot svart kakel och fullrustad med både varmluftsugn och diskmaskin. Ett rymligt badrum och ett vilsamt sovrum med skjutdörrsgarderober och spotlights, fulländar bostaden.

Här erbjuds en balkong som bjuder på solens värme större delen av dagen – den ideala platsen för att starta dagen med ett morgonkaffe eller avsluta den i lugn och ro. Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och centralt läge – välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Maja Nyman

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.