Såld

Västra Nobelgatan 32, Väster

Slutpris
550 000 kr
Boarea
21 m²
Rum
1 R.O.K.
Månadsavgift
1 707 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1945

Prisvärd lägenhet med låg avgift och utmärkt läge!

Denna prisvärda bostadsrätt på Västra Nobelgatan 32 är den perfekta lösningen för den som söker en liten lägenhet med låg avgift. Lägenheten är optimal för studenter eller som en bekväm övernattningslägenhet.

Ett ljust allrum välkomnar dig när du kliver in, och det finns plats för både soffa och matbord. Pentryt är funktionellt, med nödvändig utrustning och förvaringsutrymme. Det bästa med denna bostadsrätt är den låga månadsavgiften, vilket gör den ekonomiskt fördelaktig för både studenter och den som vill ha en praktisk andralägenhet. Dessutom ingår ett rymligt förråd i föreningen, perfekt för alla säsongsprylar och andra tillhörigheter. Föreningen har egna parkeringar, dessutom så finns det parkeringar intill lägenheten som går att stå på för allmänheten.

Läget är också utmärkt med bra kommunikationer. Busshållplatsen finns bara några steg bort, med snabb och enkel åtkomst till olika delar av staden. Tågstationen ligger också i närheten, vilket gör det smidigt att pendla längre.

Området är rikt på bekvämligheter med flera matbutiker, restauranger och närservice inom bekvämt gångavstånd. Du behöver aldrig gå långt för att hitta det du behöver.

Visa hela beskrivningenBilder

Stefan Azar

Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.