Såld

Viktor Dahléns väg 161B, Mosås

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
107,7 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
4 891 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Bo naturskönt med närhet till stan

Välkommen till detta parhus - mitt i naturen, en kvart till city! Bostaden är byggd med öppet samband mellan kök & vardagsrum. I hallen utnyttjas ytan väl där hatthylla & städskåp göms i en nisch. Likaså används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. På övervåningen finns den privata delen med tre sovrum & en mysig läshörna. Till lägenheten hör en uteplats i markplan. Trädgården är färdig med gräsmatta, häckar, marksten och altan. Till lägenheten ingår även ett förråd på ca 4 m².

Viktor Dahléns väg 161B ligger i Mosås som omgärdas närmast av åkermark & hästgårdar, men har ändå en stadsnära känsla eftersom Mariebergs Köpcentrum & stadsdelarna Marieberg & Adolfsberg inte ligger längre bort än en bekväm cykeltur. Mosås ligger på bara femton minuters avstånd från centrala Örebro via E20. Stadsbussen trafikerar Mosås & busshållplats finns på kort promenadavstånd från dörren.

Kvarteret ligger nära Marieberg Galleria som erbjuder ett brett shopping- & serviceutbud. I direkt närhet till bostäderna finns förskola & låg- och mellanstadieskolan Mosjö skola.

Intresserad? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Michael Kaya.

Visa hela beskrivningenBilder

Michael Kaya

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.