Såld

Viktor Dahléns väg 211, Mosås

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea / Biarea / Tomtarea
135 / 5 / 762 m²
Rum
6 R.O.K. varav 4 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
2016

Villadröm i familjevänliga Mosås

Belägen på Viktor Dahléns väg 211 i familjevänliga Mosås saluförs en rymlig villa som förkroppsligar drömmen om det perfekta hemmet för en växande familj. Denna villa i två plan omfattar sex rum och kök, inkluderande fyra sovrum. Huset pryder en generös hörntomt som bjussar på en fin trädgård, fylld med möjligheter att skulptera sin egen privata oas. För de soliga dagarna eller stjärnklara kvällarna finns husets vidbyggda rymliga altan för skön avkoppling och trevlig samvaro.

Interiört pulserar en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Redan innanför dörren, i entréhallen, möts besökaren av ett ljust, rymligt vardagsrum som erbjuder en naturlig samlingsplats för familj och vänner för såväl soff-häng som långa middagar. Ljuset från vardagsrummets fönsterpartier integreras smidigt med omkringliggande rummens värme och öppenhet. Köket från Vedum och vitvaror från Bosch garanterar en fin kombination av estetik och praktisk funktionalitet. Båda badrummen är helkaklade och både dusch & badkar erbjuds. Planlösningen är genomtänkt med tvättstugan som även fungerar som en praktisk vardagsentré.

Vad som verkligen framträder med detta område är tryggheten och gemenskapen den erbjuder. Barnen kan lugnt leka i de omgivande lekparker som finns spridda runtomkring och närheten till skola och förskola gör morgonrutinerna enklare. Gemenskapen förstärks av en aktiv kvartersförening som anordnar evenemang året om. Grannarna här delar en nära samhörighet, vilket bidrar till områdets trygga karaktär. Med Marieberg köpcentrum runt hörnet, har du allt du behöver inom räckhåll. För den motionsintresserade och aktiva familjen finns det lokala träningsgrupper samt motionsspår vid järnvägen bara en kilometer bort. Med stadsbusslinjen och buss 701 med hållplatser i närheten, blir pendlingen enkel för alla familjens medlemmar.

Läs mer om huset och omgivningarna under annonsens olika flikar och/eller låt bilderna tala sitt tydliga språk. Välkommen hem önskar Wallenstedt Fastighetsmäkleri tillsammans med fastighetsmäklare Mattias Fredriksson

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Planritning
  • Planritning
  • Fastighetskarta

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.