Såld

Viktor Dahléns väg 221B, Mosås

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
120 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 413 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Rymligt & barnvänligt boende i ett attraktivt område!

Vi presenterar detta radhus om 120 kvadratmeter som redan från början en genomtänkt planlösning vilket medgett dagens 5 rum och kök. Här kommer du verkligen att trivas, oavsett om ni är en stor familj eller om ni helt enkelt värdesätter extra utrymme och flexibilitet. På entréplanet möts ni av en rymlig hall, ett sovrum, ett fräscht badrum i bra storlek utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket är från Vedum och erbjuder både funktionalitet och estetik. Den öppna ytan mellan kök, matplats och vardagsrummet erbjuder härliga sociala ytor. Ytterligare förvaringsutrymme finns i passagen från hallen. Övre planet består av tre trivsamma rum, varav ett används som tv-rum i dagsläget och ett rymlig badrum.

Detta är en verklig pärla för barnfamiljen! Området är känt för att vara barnvänligt, tryggt och socialt. I närheten finns fantastiska skolor och förskolor som kommer göra vardagen smidig för den växande familjen. Naturen här är vacker och bjuder på ljuvliga promenader. Marieberg köpcentrum ligger på bekvämt cykel- eller gångavstånd, och här finner ni all service ni kan tänkas behöva. Allt från Willys till Coop samt ett stort utbud av restauranger. För den träningsintresserade finns det flera alternativ som bland annat Nordic Wellness, fotboll, innebandy, cykelträning och mycket mer. Inte att förglömma är golfbanan och de fina löpspåren som omger området.

För den som pendlar eller reser ofta finns buss nr 1 precis utanför kvarteret och 501 som går från Kumlavägen till Örebro resecentrum. För den bilburna familjen erbjuder bostaden 2 egna parkeringsplatser samt laddbox för den eldrivna bilen.

Varmt välkomna önskar Alex Adeheimer Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Visa hela beskrivningenBilder

Alex Adeheimer

Fastighetsmäklare

David Romell

Säljstöd / Kontorsansvarig
Visa extra kontaktperson
  • Planritning
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.