Såld

Viktor Dahléns väg 225B, Mosås

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
120 m²
Rum
5 R.O.K.
Månadsavgift
5 413 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Rymligt & barnvänligt boende på en attraktiv adress!

Stolt presenterar vi detta radhus som sträcker sig över 120 kvadratmeter och har redan från början en genomtänkt planlösning vilket medgett dagens otroliga 6 rum och kök. Här kommer du verkligen att trivas, oavsett om ni är en stor familj eller om ni helt enkelt värdesätter extra utrymme och flexibilitet. På entréplanet möts ni av en välkomnande hall, ett sovrum, ett fräscht badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket är från Vedum och erbjuder både funktionalitet och estetik. Det är dessutom öppet mot matplatsen och vardagsrummet vilket bjuder på härliga sociala ytor. Ytterligare förvaringsutrymme finns i den praktiska klädkammaren. Övre planet består av två trivsamma sovrum, ett allrum samt en läshörna. Men här slutar inte överraskningarna! Den tidigare läshörnan samt allrummet har omformats till ytterligare två slutna sovrum, vilket gör att bostaden totalt rymmer hela 5 sovrum.

Detta är en verklig pärla för barnfamiljen! Området är känt för att vara barnvänligt, tryggt och socialt. I närheten finns fantastiska skolor och förskolor som kommer göra vardagen smidig för den växande familjen. Naturen här är vacker och bjuder på ljuvliga promenader. Marieberg köpcentrum ligger på bekvämt cykel- eller gångavstånd, och här finner ni all service ni kan tänkas behöva. Allt från Willys till Coop samt ett stort utbud av restauranger. För den träningsintresserade finns det flera alternativ som bland annat Nordic Wellness, fotboll, innebandy, cykelträning och mycket mer. Inte att förglömma är golfbanan och de fina löpspåren som omger området.

För den som pendlar eller reser ofta finns buss nr 1 precis utanför kvarteret och 501 som går från Kumlavägen till Örebro resecentrum. För den bilburna familjen erbjuder bostaden 2 egna parkeringsplatser samt laddbox för den eldrivna bilen.

Välkommen önskar Mattias Fredriksson på Wallenstedt Fastighetsmäkleri!

Visa hela beskrivningenBilder

Mattias Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare
  • Planritning
  • Planritning

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.